Pikkuinen kili ratsastaa hevosella – tyylikästä menoa videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme äskettäin videosta, jossa pieni kilipukki pomppii suuren suuren sikapossun päällä. Vuohivideot eivät ole vieläkään saaneet ihmisiä kyllästymään, vaan niille yhä jaksetaan nauraa viikosta toiseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jossa kili pomppii hevosen päällä. Video on kuvattu Cape St. Maryssa Newfoundlandin ja Labradorin provinssissa. Mainosryhmä oli ollut kuvaamassa saaren turismia nostattavaa mainosvideota, kunnes he näkivät lähellä valkoisen hevosen kili selässään.

Pikkuinen vuohen poikanen pomppi kavioeläimen selässä niin kauan, kunnes hevonen alkoi pukitella ja tiputti pikkueläimen maahan. Hauskan sattuman kautta kuvattu video saa Newfoundlandin ja Labradorin provinssille varmasti aiottua mainosvideota enemmän näkyvyyttä.