Huikea versio! Tällaista Lady Gaga -coveria ei ole ennen kuultu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lady Gagan on määrä esiintyä Beyoncen kanssa New Yorkin Brooklynissä 3. elokuuta järjestettävässä konsertissa. Laulajattaret ovat hyviä ystäviä, ja he duetoivat jo vuonna 2010 julkaistulla Telephone-hittikappaleella.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt internetissä näytetään video, jolla esitetään samainen Telephone-kappale japanilaisten soittimien kera. Osa videon katsojista pitää hittikipaleen cover-versiota jopa originaalia parempana. Uusi versio on kunnianosoitus Lady Gagan antamalle tuelle taannoisessa Japanin maanjäristyskatastrofissa.

Tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga joutui taannoin selkäleikkaukseen, jonka seurauksena hän joutui käyttämään pyörätuolia ja perumaan lukuisia keikkoja. Laulaja on jo kuitenkin paremmassa kunnossa, ja taannoin hänet nähtiin jopa kävelemässä korkokengissä.