Rokkari vaihtoi tyttöystävää – tämä huippuseksikäs bikinikissa kainalossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskalainen bikinimalli Nina Agdal on 21-vuotias mallikaunotar, jonka viimeisimmät työtehtävät ovat olleet Victoria’s Secret -alusvaatemerkin palveluksessa. Neitokaisen rakkauselämästä on jo pitkään odoteltu uutisia, ja nyt sutinaa on mitä ilmeisimmin ilmaantunut.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Maroon 5 -yhtyeen rokkarin ja keulahahmon Adam Levinen kerrotaan nimittäin tapailevan Nina Agdalia. Pari on nähty yhdessä hauskanpidossa kevään alusta lähtien. 34-vuotias laulajatähti vaihtoi lennosta uuteen naiseen, sillä hän vasta deittaili mallineito Behati Prinsloota.

– Juttu on vielä uusi. Behati oli on ja off, mutta he vihdoin päättivät jutun. Se nopea ero, kertoi lähde Us Weekly -lehdelle.

21-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar pääsi nopeasti mukaan Victoria’s Secretin enkelitiimiin. Nainen sai talvella miljoonayleisön esiintyessään Super Bowlin mainoskatkolla Carl’s Jr -ravintolaketjun mainoksessa.