Tässä avain tajunnanräjäyttävään seksiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rinnat kiinnostavat miestä jo lapsesta asti, ja monella rakkaus maitorauhasiin säilyy hempeänä läpi elämän. Naisen muodoista on moneksi, ja usein niistä otetaan kaikki irti varsinkin eroottisten leikkien aikana.

Nyt Cosmopolitan-lehti on julkaissut omat ohjeensa tissiseksin saloihin, ja kertoo, miten naisellisista avuista saadan huikein nautinto irti. Pariskunnan omat mammografiset tutkimukset voivat saada lisämaustetta kanelinlehtiöljystä, jota valutellaan nännien päälle. Öljy voi saada aikaan kihelmöivän tunteen esimerkiksi puhallusten ansiosta.

Hyvän päivällisen jälkeen jälkiruoan maistelun voi toteuttaa tavallisesta muhkeammalta tarjottimelta – suoraan rinnuksilta. Neitokainen voi yllättää poikaystävänsä esimerkiksi pursottamalla rinnoille kermavaahtoa ja suklaakastiketta. Jännittävä kokemus voi syntyä myös poven päällä vaeltavista jääpaloista.

Tuhmempia leikkejä harrastavat voivat ottaa käyttöönsä nipistimet, jotka valmistelevat nännejä hyväilylle tekemällä niistä kosketusherkät. Herkkyyttä voi lisätä myös hieronnalla, johon kaunotar saanee suostumaan miehen kuin miehen. Eräs tapa yllättää oma rakas on myös antaa urokselle kokovartalohierontaa ilman käsiä.

Kun meno alkaa olla valmis eroottisen kanssakäymisen syvempiin ulottuvuuksiin, voi rintojen omistaja esimerkiksi kosketella itseään ja kostuttaa sitten rintojaan omintakeisilla nesteillä. Muotoja rakastavat kaksilahkeiset saa myös hulluksi antamalla miehiselle elimelle liikkumatilaa rintavaossa.