Hayden Panettiere herutuskuvassa – luonnollisena bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere palasi vuoden alussa yhteen eksänsä Wladimir Klitschkon kanssa. Pari on nähty yhdessä muun muassa Miami Beachilla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Hayden vietti aikaa laulajaystävänsä Erin McCarleyn seurassa auringosta nauttien, sillä näyttelijätär julkaisi viikonloppuna Twitter-blogissaan bikiniotoksen. Kuvassa luonnollisella tähdellä on yllään punaiset bikinit. Myös hänen huulensa ovat punatut.

23-vuotias New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi taannoin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta, mutta pari on palannut yhteen.