Huikea kesämökki! Keskellä jokea yhden kiven varassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Serbialainen Milija Mandic rakensi aikoinaan ystävineen talon keskelle kotimaansa Drina-jokea. Uskomattoman näköinen huusholli seisoo yhden ainoan kiven varassa, ja se on tuhoutunut vuosien saatossa peräti yhdeksän kertaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vuonna 1968 teinipoikana kavereidensa kanssa talon keskelle jokea rakentanut Mandic vietti eksoottisessa torpassa aikoinaan paljon aikaa. Hän nautiskeli paikassa auringosta ja ystävien kanssa oleskelusta. Onnenpesä on edelleenkin miehen silmäterä, ja hän pyrkii viettämään talossa aikaa niin paljon kuin mahdollista.

Drina-joen tulvat ovat tuhonneet talon yhdeksän kertaa, mutta Mandic on rakentanut jokiasuntonsa aina uudelleen. Erikoinen vapaa-ajan asunto on kiehtova, ja siinä on ainakin yksi hyvä puoli: Naapurit eivät tule ihan heti häiritsemään.