Justin Bieber kaahaili ökyautolla – naapurusto raivoissaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suurin teini-idoli Justin Bieber sai vastikään entisen tyttöystävänsä Selena Gomezin takaisin. Tummahiuksinen laulajatar-näyttelijä otti popkomistuksen koeajalle.

Bieberiä on viime aikoina syytetty vastuuttomasta hurjastelusta, ja nyt tähti on jälleen päästellyt menemään yli sallitun nopeusrajoituksen Ferrari-luksusautollaan Calabasasin aidatun asuinalueen sisällä. Naapurusto ei ole riemuissaan tähden käytöksestä, ja poliisi tutkii asiaa naapurien tekemien valitussoittojen perusteella.

Eräs raivostuneista naapureista on jalkapallotähti Keyshawn Johnson, joka oli tapahtuman aikaan ulkona kolmevuotiaan tyttärensä kanssa. Toinen naapuri väittää Bieberin uhkailleen häntä valituksien jälkeen, uutisoi Yahoo! News -sivusto.

Justin Bieberin kotiin tulevien täytyy allekirjoittaa sopimus, jossa siellä vieraita varoitetaan mahdollisista onnettomuuksista ja terveyshaitoista. Juhlissa tapahtuvaa toimintaa kuvaillaan pontetiaalisesti vaaralliseksi, eikä vieraita kehoteta osallistumaan niihin, mikäli he eivät ole hyvässä fyysisessä kunnossa.