Lentokonehäirikkö nippuun kengännauhoilla – yritti avata ovea ilmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuvittele, että matkustaisit lentokoneessa samaan aikaan häiriintyneen persoonan kanssa, joka pitää outoa ääntä, huutaa ja yrittää avata lentokoneen ovea korkealla ilmassa. Mitä tekisit tässä tilanteessa?

Alaskasta Portlandiin matkalla olleet matkustajat joutuivat turvautumaan kekseliäisiin keinoihin erään sekopäisen miehen taltuttamiseksi. Satakiloinen Alexander Michael Herrera oli nimittäin aluksi puhunut omituisia lentohenkilökunnalle, kunnes oli torkkujen jälkeen alkanut huutamaan ja niiskutelemaan kovaäänisesti, ABC News raportoi.

Lopulta 23-vuotias Alaska Airlinesin hankala asiakas oli päättänyt avata hätäuloskäynnin oven kesken lennon. Tässä vaiheessa myös matkustajat huolestuivat ja he pistivät miehen niin sanotusti nippuun lentokoneen käytävälle.

Kun Herrera oli saatu kontrolliin, kiinnitettiin mies lentokoneen istuimeen turvavyön ja kengännauhojen avulla odottamaan poliisien pidättämistä laskeutumisen jälkeen. Lentokone myöhästyi episodin takia vain yhdeksän minuuttia.