Nyt on rentoa meininkiä! Poliisin tanssivideosta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lakia, kuria ja järjestystä edustavat poliisit ovat yhteiskunnan huolehtijoita. Ihmiset ovat tottuneet näkemään poliisin yleensä rauhallisena virkaansa suorittavana tahona, joka ei paljoa irrottele tai vaihda ainakaan univormua kantaessaan vapaalle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa nähdään nyt video, jossa virkapukuinen naispoliisi äityy suorastaan villiksi tanssitytöksi. Nainen nimittäin liittyy kadulla jo tovin tanssineen iäkkään herran seuraan samalla, kun ämyreistä kuuluu nopeatempoista tanssimusiikkia. Tanssiva konstaapeli näyttää hienosti mallia, miten disco-liikkeet hoidetaan tyylillä.

Poliisiauton vieressä tilannetta seuraavat virkaveljet taputtavat kollegansa upealle suoritukselle. Eniten poliisin toimintaa kaiketi ihmettelee tanssivan kaksikon ympärille kerääntynyt väki, mutta kyseinen video osoittaa, että virkavallan edustajien ei aina tarvitse olla tiukkapipoista sakkia.