Tässäkö vuosisadan koppi? Katso uskomaton video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen pesäpallopelin yhdysvaltalainen serkku baseball on suosittu joukkueurheilulaji, jota seurataan tiiviisti rapakon takana. Baseball-tähdiksi nousevat onnistuneen lyönnin tekevät pelaajat, mutta nyt eräs kenttäkoppari näyttää videolla mallia, miten pallo otetaan kiinni lähes mahdottomalta näyttävästä paikasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Brett Williams pelaa Pohjois-Carolinan yliopiston baseball-joukkueessa. Nyt hänen pelisuoritustaan voi ihailla YouTubeen julkaistulla videolla, kun takakentän keskellä palloja kiinni ottava Williams näyttää muille pelaajille mallia huikeasta tyylistään.

Videon on nähnyt jo yli neljä miljoonaa ihmistä. Eikä suotta, sillä pallon voisi uskoa lähes varmasti tippuvan kenttään eikä Williamsin räpylään. Alexander Cartwright kirjoitti lajin ensimmäiset säännöt vuonna 1845. Baseballin syötön nopeus saattaa olla jopa 160 kilometriä tunnissa.