Hengenvaarallinen viinatrendi leviää – alkoholia uudella tavalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun vanhanaikaiset tavat saattaa itsensä humalaan käyvät tylsiksi, on aika kokeilla uusia metkuja. Nyt eräs henkilö on aloittanut uuden hengenvaarallisen trendin sekoittamalla keskenään kuivajäätä ja alkoholia.

Tuloksena ovat voimakkaat alkoholihuurut, joita dallasilainen Broderick Allan -niminen mies hengittää elimistöönsä päihtymistarkoituksessa. Mies nähdään Fox34-kanavan uutisissa kertomassa harrastuksestaan, joka on auttanut häntä laihtumaan useita kiloja. Kaloreita ei nimittäin viinaksien haistelusta kerry.

– Kun laihduin, halusin pitää kilot poissa. Joten keksin tavan, jolla voisin pitää kakun ja syödä sen samalla, kommentoi Allan haastattelussa.

Lääkärit pitävät trendiä erittäin vaarallisena, koska hengitysilmasta alkoholi päätyy verenkiertoon ja aivoihin liian nopeasti. Tohtori Ryan Lewisin mukaan keho reagoi eri tavalla hengitettyyn ja juotuun alkoholiin. Alkoholimyrkytyksen riski kasvaa ”impatessa”, ja henkilö voi helpommin päätyä tajuttomuuden tilaan.