Kauppias antoi kylmää kyytiä takapihan pissijöille – kosto tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen järjestyslaissa lukee, että virtsaaminen ja ulostaminen yleisellä paikalla siten, että siitä aiheutuu häiriötä yleiselle järjestykselle tai vaaraa terveydelle, on kiellettyä toimintaa ja siitä voidaan määrätä 20 euron rikesakko. Tämä pätee esimerkiksi kadulla tai porttikongissa virtsaamiseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräs amerikkalainen kauppias oli läpeensä kyllästynyt hänen liikkeensä takapihalle tarpeitaan tekeviin ihmisiin. Kauppias päätti asentaa suositulle pissinurkalle kameran sekä suihkun, josta hän saisi ruiskutettua vettä virtsaajien niskaan kostoksi.

Nyt YouTubessa nähdään eri virtsaajien kohtaloista koottu video. Kaikki suihkun saaneet tarpeentekijät näyttävät yllättyvän märästä kohtalostaan. Nurkalla käy ahkerasti niin naisia kuin miehiä, eikä kauppias sääli yhtäkään hänen takapihalleen virtsaavaa veijaria.