Jessica Simpson julkaisi teini-iän videonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar ja realitytähti Jessica Simpsonin on kihloissa urheilutähti Eric Johnsonin kanssa ja odottaa parhaillaan toista lastaan. Tähti ikuistettiin taannoin Los Angelesissa ostosreissulla, kun hän yritti peitellä valtavaa vauvamahaansa ison käsilaukun avulla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Jessica Simpson on osallistunut Twitterin throwback thursday -tempaukseen, jossa sivuston käyttäjät jakavat esimerkiksi vanhaa kuvamateriaalia itsestään. Laulajatähti jakoi Youtube-videon, jossa hänet nähdään esittämässä A Chorus Line -musikaalin kohtausta lukiossa. Simpsonin tuleva uravalinta on siis tuolloin ollut jo melko hyvin selvillä.

Realitytähti allekirjoitti taannoin neljän miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Painonvartijat-laihdutusyrityksen kanssa. Nainen kiinnitettiin yrityksen mainoskasvoksi ja Jessica Simpson laihdutti viiden kuukauden aikana lähes 20 kiloa. Nyt tosin naisen raskaus on edennyt jo niin pitkälle, että hänen vatsansa ja rintansa näyttävät olevan suorastaan räjähtämäisillään.