Kelly Brookin hikisenä ja kurvikkaana mainoksessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli Kelly Brook on tunnettu paitsi kurveistaan, myös suhteestaan rugbypelaaja Danny Ciprianiin. Taannoin kilpailijatar Katie Price väitti miehen pettävän tähteä hetkellä millä hyvänsä, mutta parin lomakuvat kielivät leiskuvasta lemmestä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt burleski-tähtenäkin tunnettu Kelly nähdään Axe-tuotemerkin uudessa Apollo-deodoranttimainoksessa. Seksikkäisiin alusvaatteisiin verhoutunut kaunotar suihkuttelee videolla muun muassa kyseistä dödöä iholleen.

Tämän jälkeen Brook hikoilee bikineissään niin, että jää sulaa hänen iholleen. Julkkistähti päätyy vielä riisuutumaan ja pukemaan ylleen vartaloa nuolevan avaruusasun, jolloin hän on valmis toivottamaan suudelmalla tervetulleeksi kotiin palaavan astronauttikultansa.