Kelly Brookin timmi peppu päätyi lehden kanteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli Kelly Brook nähtiin vastikään kuumassa Axe-deodoranttimerkin mainoksessa, jossa hän keikisteli alusasussa. Neitokainen hikoili mainoksessaan myös niin, että jääpala suli vasten hänen kurvejaan.

Nyt Kelly Brook esiintyy Turkin GQ-lehden kannessa bikinialaosassa ja valkoisessa farkkkutakissa. Tummahiuksinen julkkisneito on treenannut peppunsa varsin timmiin kuntoon, mikä näkyy myös seksiä tihkuvasta poseerauksesta.

kellybrook01052013

33-vuotias Kelly Brook seurustelee tällä erää rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä siitä lähtien, kun neito erosi eksästään Thom Evansista. Cipriani satutti itsensä taannoin humalaisen bile-illan aikana juoksemalla suoraan bussiin alle.