Leffatähti oli sokeutua laihdutuksen takia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Matthew McConaughey oli taannoin esillä mediassa rankan laihdutuskuurinsa merkeissä. Miesnäyttelijän dramaattinen muodonmuutos johtui The Dallas Buyer’s Club -elokuvaroolista, sillä hän näyttelee filmissä AIDS-potilasta.

Matthew McConaugheyn dramaattinen painonpudotus aiheutti mediassa runsaasti keskustelua tempauksen vaikutuksesta miehen terveyteen. Nyt In Touch -verkkosivusto on paljastanut, että mies oli lähellä menettää näkönsä painonpudotuksen vuoksi.

Tähden näkökyvyn kerrotaan heikentyneen laihdutuskuurin loppuvaiheilla. Matthew McConaughey haki apua lääkäreiltä, jotka kertoivat liiallisen painonpudotuksen saattavan johtaa jopa sokeuteen. Miehen onneksi näkökyvyn heikkeneminen oli kuitenkin vain väliaikaista.

Vuonna 1999 näyttelijäkomistus Matthew McConaughey pidätettiin Texasissa metelöinnin takia. Tähden naapurit soittivat paikalle poliisit, koska he näkivät näyttelijän alasti kotonaan hakkaamassa kovaäänisesti bongorumpuja. Sittemmin lukuisissa Hollywood-elokuvissa esiintynyt McConaughey on pysynyt kaidalla tiellä. Näyttelijällä ja hänen Camila-vaimollaan on Levi-poika ja Vida-tytär. Pariskunta sai hiljattain kolmannen lapsensa, Livingston-nimisen poikavauvan.