Mies luuli löytäneensä todisteet murhasta – paljastui huonoksi elokuvaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1984 julkaistusta huippusuosituta Ghostbusters-komediaelokuvasta kansainväliseksi supertähdeksi noussut koomikko Dan Aykroyd on tehnyt näyttävän uran Hollywoodissa. Näyttelijän uralle mahtuu myös vähemmän tunnetuksi jääneitä floppeja.

Dan Aykroyd liittyy nyt outoon tapaukseen, jossa kaatopaikan työntekijä erehtyi luulemaan hänen elokuvaansa todistusaineistoksi murhasta. Kanadan Calgaryssä asuva mies löysi kaatopaikalta filmin jossa Dan Aykroydin esittämä mies seisoo verisen ruumiin vieressä.

Kaatopaikan työntekijä ei tunnistanut miestä koomikoksi ja luuli ruumiin olevan aito. Hän antoi filmin poliiseille, jotka likaisen negatiivin siistittyään tajusivat videolla esiintyvän miehen olevan Ghostbusters-tähti. Dan Aykroydin edustajat kertoivat viranomaisille kyseessä olevan vuonna 1990 valmistunut elokuva Loose Cannons, joka on pitkälti unohtunut katsojien mielistä.

– Se elokuva olisi saanut jäädä kaatopaikalle, minne se kuuluukin, kommentoi Dan Aykroyd tapausta TMZ-verkkosivustolle.