Justin Bieberin hylkäämä apinanpoikanen pelastettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka Justin Bieberille annettiin 17. toukokuuta saakka aikaa järjestää Saksaan takavarikoidun lemmikkiapinan paperit kuntoon. Apina olisi palautettu omistajalleen, mutta teini-idoli kieltäytyi kunniasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Mally-apina patsastelee uudessa kodissaan mediahuomiota niittäen. Justin Bieberin apina on siirtynyt virallisesti Saksan valtion omistukseen, koska laulaja ei hoitanut tarvittavia paperiasioita kuntoon määräaikaan mennessä. Mally siirrettiin saksalaiseen Serengeti Park -eläintarhaan, joka tunnetaan suuresta Afrikan eläinten lajistostaan.

Apina leikkii häkissään innokkaasti pehmolelulla ja kiipeilee alueensa ovia pitkin. Mally on myös erittäin kiinnostunut hänen ympärillään hyörivistä ihmisistä ja kameroista. Kerroimme myös aiemmin, että asiantuntijoiden mukaan Bieberin entinen lemmikki on vasta apinavauva, ja se on erotettu emonsa hoivista aivan liian nuorena.