Kuolleet hiphop-tähdet palaavat esiintymislavoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmassa kohistiin hieman yli vuosi sitten, kun vuonna 1996 kuollut hiphop-tähti Tupac Shakur nousi lavalle Kaliforniassa järjestetyillä Coachella-festivaaleilla. Hän esiintyi hologrammimuodossa edelleen elävän ystävänsä Snoop Doggin keikan aikana.

Nyt myös kaksi muuta edesmennyttä hiphop-legendaa tekevät paluun esiintymislavoille hologrammiteknologian mahdollistamana. Vuosittaisen Rock the Bells -festivaalien järjestäjät ovat ilmoittaneet, että tapahtumassa tullaan tänä vuonna näkemään vuonna 1995 kuollut gangsta rap -tähti Eazy-E ja 2004 menehtynyt Wu Tang Clan -räppäri Ol’ Diry Bastard.

AllHipHop.com-verkkosivuston mukaan Eazy-E tullaan näkemään lavalla hologrammina hiphop-ryhmä Bone Thugs-N-Harmyn esiintyessä. Ol’ Dirty Bastardin puolestaan ”nousee kuolleista” Wu Tang Clanin keikan aikana. Eazy-E:n leski, Tomica Wright ja Ol’ Dirty Bastardin äiti, Cherry Jones ovat hyväksyneet kuolleiden muusikoiden esiintymiset hologrammimuodossa.