Lentomatkustaja yritti kymppikerhoon yksin – masturbointi paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain miehestä, joka laihdutti kertomansa mukaan neljä kiloa masturboimalla. Toisinaan veijarit toteuttavat oman käden liikuntasuorituksiaan myös julkisilla paikoilla, ja nyt eräs mies yritti päästä siten kymppikerhoon.

Lentokoneessa omalla paikallaan masturboinut mies järkytti etenkin hänen kanssamatkustajanaan ollutta teinityttöä, joka haastoi oikeuteen omaromantiikan paikkana olleen lentokoneen omistavan yhtiön, eli United Airlinesin.

Lentokone oli matkalla New Yorkista Los Angelesiin, kun naisen vierustoveri oli alkanut veivata sukupuolielimiään käsi housuissa. 18-vuotias tyttö oli valittanut vieressään äheltäneestä miehestä lentohenkilökunnalle, mutta heti kun lentoemäntä käänsi selkänsä, oli tahti jatkunut kiivaammin. Mies oli myös ottanut sukupuolielimensä esiin, Los Angelesin CBS -televisiokanava kertoi.

Kun lentohenkilökunta sanoi Monicalle, etteivät he pystyneet estämään miehen käytöstä, pyysi neitokainen itselleen uutta istumapaikkaa. Samassa luokassa ei kuitenkaan ollut vapaita paikkoja ja tyttö joutui kestämään miestä koko matkan ilman, että lentohenkilökunta yritti tehdä asialle mitään. Mies pääsi lopulta kymppikerhoon yksin ja lentoyhtiö ottaa nyt syytteet nöyränä vastaan. Oikeudenkäynnin tulos selviää myöhemmin.