Vapise Jamie Oliver – uusi tähtikokki löytyi YouTubesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTube nostaa uusia nimiä maailman tietoisuuteen päivittäin. Nyt tietään ihmisten suosioon raivaa Vincet Talleu -niminen nuori mies, joka näyttää tuoreella videollaan mallia kotitekoisen leivän valmistamisesta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hauskalta hepulta vaikuttava leipuri ottaa leivän tekemisen rennosti. Hänen mukaansa hyvänmakuisen herkun valmistamiseen ei vaadita kuin jauhoja, vettä, suolaa ja ripaus hiivaa. Mies näyttää videolla mallia kuinka muheva limppu leivotaan ja vaivataan. Homma sujuukin häneltä tottunein elkein, ja kuten arvata saattaa, työskentelee mies tosielämässä leipomoalan tehtävissä.

Sympaattinen leipuri intoutuu taikinan kohoamisen aikana hyväilemään kulhoa kuin omaa rakastaan, liekö tässä salaisuus valmiin leivän herkulliseen makuun? Toisena salaisuutenaan hän käyttää lähituottajalta hankittuja luomujauhoja, jotta valmiin tuotteen aromi olisi äärimmäisen herkullinen ja aito. Kolmas kikka on kärsivällisyys, sillä kotileivän tekeminen ei ole lyhytpinnaisen leipurin puuhaa.