Bruno Marsin äiti menehtyi sairauteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Bruno Marsin salasuhde laulajatar Rita Oraan tuli taannoin julkisuuteen, kun neitokainen paljasti asian haastattelussa. Popkaunotar kertoi parin tavanneen toisensa ennen kuin kummastakaan tuli kuuluisuuksia.

Nyt Bruno Marsin elämään kuuluu surullisia uutisia. Tähti menetti äitinsä Bernadette Hernandezin, kun nainen kuoli launtaina Havaijilla aivoaneurysmaan, eli valtimon pullistumaan aivoissa. Popparin äiti oli kuollessaan vain 55-vuotias, kertoi laulajan edustaja CNN-kanavalle.

Havajilla syntynyt ja kasvanut Bruno Mars, oikealta nimeltään Peter Gene Hernandez, on saavuttanut muutaman vuoden aikana mittavan maailmanlaajuisen suosion. Kaksi studioalbumia julkaissut 27-vuotias poptähti tunnetaan hiteistään Just The Way You Are, Grenade ja When I Was Your Man. Mies voitti parhaan miespuolisen esiintyjän Grammy-palkinnon vuonna 2010.