Lucy Mecklenburgh hukkasi toppinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Only Way Is Essex -realitysarjan kaunotar Lucy Mecklenburgh erosi taannoin kihlatustaan Mario Falconesta saatuaan selville miehen pettäneen häntä. Sittemmin Lucy on ikuistettu lukuisia kertoja paparazzien kuviin.

Nyt Lucy on suunnannut pitkän Espanjan visiittinsä jälkeen Ranskaan ja Nizzaan, jossa hänet kuvattiin eilen rannalla. Kuvauksissa poseerannut kaunotar oli jostain syystä kadottanut toppinsa, ja joutui peittelemään paljasta ylävartaloaan paparazzeilta.

22-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurusteli vielä jokin aika sitten näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnitteli menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa. Lucy jätti miehen pettämisen takia.