Miljonääri ehdottaa: Kannabiskahvilat osaksi Starbucksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka näyttelijäkomistus Patrick Dempsey tahtoisi perustaa kannabiskahvilan. Nyt hänen kanssaan samoilla linjoilla on Microsoftin entinen johtaja Jamen Shively, tosin hän tahtoisi kahvilan suoraan jättisuuren Starbucks-kahvilaketjun alle.

Kannabis on laillista Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa, ja nyt Jamen Shivelyn tahtoo luoda vahvan brändin aiemmin laittomaksi huumausaineeksi luokitellulle marihuanalle. Se onnistuisi hänen mukaansa parhaiten yhidstämällä kannabis toisen ihmisten suosimaan nautintoaineeseen, eli kahviin.

Mies on suunnitellut sijoittavansa bisnekseen yli 100 miljoonaa dollaria, eli 77 miljoonaa euroa, seuraavan kolmen vuoden aikana. Starbucks-kannabiskahviloiden myötä pelkästään Seattleen muodostuisi 1.000 työpaikkaa, Gawker raportoi.

Äskettäin myös Dempsey perusteli, että kofeiini yksinään on jo hänen mielestään laillinen huume, joka tekee hyvää ihmismielelle. Seuraava askel olisikin laillisen marihuanan myyminen, koska se saattaisi myös hänen mukaansa toimia kannattavana liikemallina kahvilabisneksessä. Näyttelijä haaveilee tyylikkäästä Michelin tähdillä varustetusta kahvilasta, josta voisi myös ostaa kannabista.