Tässä on seuraava Bond-tyttö! Kaikkien aikojen vanhin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähti Penelope Cruz sai viime vuonna esikoislapsensa näyttelijämiehensä Javier Bardemin kanssa. Espanjalaissyntyinen pariskunta odottaa parhaillaan toista yhteistä lastaan, ja Cruz onkin bongattu vauvamahansa kanssa lomarannoilta.

Nyt 39-vuotias tumma kaunotar on saanut roolin tulevassa, vielä nimeämättömässä Bond-elokuvassa, jonka kuvaukset aloitetaan ensi kesänä. Penelope tulee roolinsa myötä olemaan kaikkien aikojen vanhin Bond-tyttö, sillä tähti täyttää ensi vuoden huhtikuussa 40 vuotta.

– Tuottajat ovat yrittäneet saada Penelopen tiimiin jo aikaisemmin, mutta hän ei ole koskaan ollut saatavilla muiden sitoumusten vuoksi. Keskusteluja on käyty jo jonkin aikaa, ja he käyvät juuri läpi sopimuksen yksityiskohtia, kertoi lähde Daily Mail -sivustolle.

Uuden Bond-elokuvan huhutaan olevan yli 120 miljoonan euron arvoinen tuotanto, ja sen ohjaajaksi veikataan Skyfall-elokuvan ohjaajaa Sam Mendesiä. Cruzia ennen vanhin Bond-tyttö oli Pussy Galorea Goldfinger-elokuvassa näytellyt Honor Blackman, joka oli roolissaan 39-vuotias.

Penelope Cruz on viime vuosina nähty elokuvissa To Rome With Love, Vicky Christina Barcelona, Nine ja Sinkkuelämää 2. Hän tähdittää tänä vuonna ensi-iltansa saavaa ohjaajalegenda Riddley Scottin uutta elokuvaa The Counselor. Elokuvan näyttelijäkaarti on melkoinen, sillä mukana ovat esimerkiksi Cruzin aviomies Javier Bardem, Brad Pitt, Michael Fassbender ja Cameron Diaz.