Tsekkiläinen nainen synnytti viitoset – järkyttävän vauvamaha

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nadya Denise Doud-Suleman Gutierrez, eli Octomom, hankkiutui taannoin kuuden lapsen saamisen jälkeen raskaaksi päästäkseen julkisuuteen. Lopulta hän synnytti kerralla kahdeksan lasta ja tie lööppeihin oli avoinna.

Nyt julkisuuteen on noussut tsekkiläinen viitoset synnyttänyt nainen. 23-vuotias Alexandra Kinova tuli luonnollisesti raskaaksi ja on saanut kunnian olla ensimmäinen tsekkiläinen, joka synnyttää viitoset.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

BBC:n mukaan lääkäreiltä meni synnytykseen kaksi tuntia, kun Alexandra synnytti sektiolla neljä poikaa ja yhden tytön. Tuore perhe selvisi synnytyksestä ilman komplikaatioita.

Tuore äiti luuli alun perin odottavansa kaksosia, kunnes hänelle kerrottiin maaliskuussa, että naisen vauvakummun alla kehittyikin neloset. Vasta huhtikuussa selvisi, että siellä oli vielä yksi vauva lisää.

Lasten isä itki koko matkan synnytykseen ajaessaan, sillä hän luuli, ettei ehtisi näkemään toimenpidettä. Paikallislehti Ceske Noviny kertoi miehen ennättäneen paikalle ja todisti lastensa syntymän. Pikkuisilla viitosilla on 95 prosentin todennäköisyys kasvaa terveenä.