Uusi hulvaton YouTube-trendi leviää verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harry Potter -kirjoissa velhokoulun oppilaat pääsevät opettelemaan erilaisia taianomaisia asioita, kuten esimerkiksi luudalla lentämistä. Jästi, eli tavallinen ihminen, ei yleensä tiedä näistä tempuista mitään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on kuitenkin levinnyt Ethan Nuddin kuvaama video, jossa YouTube-käyttäjä nähdään ”lentämässä” luudallaan. Nuorukaisen video on kerännyt jo parissa päivässä lähes kolme miljoonaa katsojaa, ja samalla monet muutkin ovat ryhtyneet tekemään samanlaisia videoita. Alla muutamia otteita videoista.

Videolla Nudd muun muassa hypähtää pihallaan lentoon ja liitelee luudalla trampoliinin päällä. Koominen pätkä on kuvattu stop motion -tekniikalla, jossa videosta leikataan lopulliseen versioon vain valitut kuvat.