Miley innostui jakamaan netissä – mukana myös rohkeita otoksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus on yksi tämän hetken seuratuimmista nuorista naistähdistä. Pian uutta musiikkia julkistava neitonen kruunattiin juuri Maxim-lehden listauksessa kuumimmaksi naistähdeksi.

Miley Cyrus julkaisi 3. kesäkuuta uuden We Can’t Stop -singlensä. Tähti mainosti uuden musiikkinsa julkaisua jakamalla esimerkiksi Twitter-tilillään runsaasti omia kuviaan. Joukossa on melko rohkeitakin otoksia, joissa Miley esittelee kaulakorujensa ohella kaula-aukkoaan, joka oletettavasti päätyi vain vahingossa kuvaan.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.