Näin helposti haukotus tarttuu – nettihitti paljastaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internet on pullollaan erilaisia ja toinen toistaan hämmentävämpiä pilavideoita. Toisten kustannuksella naureskelu tunnetusti tepsii aina, ja pilavideot keräävätkin hurjia katsojamääriä. Nyt eräs hieman erikoisempi pilavideo leviää netissä kulovalkean tavoin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on tunnetun YouTube-pilailijan Roman Atwoodin tuorein pilailuvideo. YouTube-videolla Atwood demonstroi näyttävästi, kuinka helposti haukotus oikein voikaan levitä. Pilan idea on siinä, etteivät pilan kohteet edes huomanneet tulleensa ”tartutetuksi” haukotuksella.

Atwoodin mukaan kyseessä on hänen tähän mennessä aikaavievin ja haastavin videonsa. Video on itse pilan lisäksi visuaalisesti näyttävä, sillä sen kohtaukset on kuvattu ympäri maailmaa eri matkakohteissa. Esimerkiksi Pariisin Eiffel-tornia, pyramideja ja New Yorkia esittelevä video onkin kerännyt alle viikossa jo yli 2,3 miljoonaa katselukertaa.