Adolf Hitler -pojan isä oikeuteen natsiunivormussa – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa vanhemmat Heath ja Deborah Campbell antoivat taannoin lapselleen nimeksi Adolf Hitler. Nimivalinta ei ollut sosiaaliviranomaisten mieleen, sillä tuloksena oli perheen kaikkien kolmen lapsen huostaanotto.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt muutaman vuoden hiljaiseloa pitänyt isä on astunut oikeuden eteen natsien univormussa ja vaatii lastensa huoltajuutta tai edes tapaamisoikeuttaan takaisin. Heath ja Deborah Cambell ovat eronneet, mutta isä jatkaa lastensa huoltajuustaistelua.

Tilanne sai alkunsa vuonna 2008, kun kondiittori ei suostunut kirjoittamaan kolmevuotiaan lapsen synttärikakkuun Adolf Hitler Campbell. Perheen kaikki lapset, eli Adolf Hitler sekä pikkusiskonsa Joyce Lynn Aryan Nation ja Honszlynn Hinler Jeannie, pantiin kohun myötä sijaisperheisiin.

Pariskunta sai vuonna 2011 vielä yhden pojan, joka ristittiin nimellä Hon. Sosiaalityöntekijät päättivät kuitenkin ottaa nuorimman pojan huostaan suoraan synnytyslaitokselta. Heath Cambell tahtoisi edes vierailla poikansa luona, ja astui siksi oikeuden eteen.

– Aion kertoa tuomarille, että rakastan lapsiani. Antakaa minun olla heidän isä. Tahdon todistaa maailmalle olevani hyvä isä, Cambell kertoi NBC10-televisiokanavalle.

Avioeronsa ja lasten huoltajuuden menettämisen jälkeen Cambell-isä on ollut kiireinen uuden pro-natsi -organisaationsa Hitler’s Orderin kanssa. Mies saapui oikeuteen natsiaikaisessa univormussa yhdessä järjestönsä jäsenen Bethanie Whiten kanssa.