Kohuräppäri: ”Minä kaahasin Ferrarilla, ei Justin Bieber”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tämän hetken suosituin ja seuratuin teini-idoli Justin Bieber sai vastikään entisen tyttöystävänsä Selena Gomezin takaisin. Tummahiuksisen laulajatar-näyttelijättären kerrottiin taannoin ottaneen popkomistuksen koeajalle.

Justin Bieberiä syytettiin hiljattain vastuuttomasta kaahailusta, sillä hänen kerrotaan ajaneen yli sallitun nopeusrajoituksen Ferrari-luksusautollaan Calabasasin aidatun asuinalueen sisällä. Nyt yllättävä taho on kuitenkin astunut puolustamaan teini-idolia, sillä kohuräppäri Tyler, The Creator väittää Twitter-tilillään olleensa auton ratissa Bieberin sijaan.

– Minä ajoin Justinin autoa. Älkää syyttäkö häntä, Tyler twiittasi.

– Ei mitään, kaveri. Koen tätä joka päivä. Kiitos kuitenkin. Vauvakaan ei ole minun, Justin Bieber vastasi, viitaten samalla humoristisesti taannoisiin väitteisiin eurooppalaisesta lehtolapsesta.

Tyler, The Creatorin viesti oli ilmeisesti kohdistettu jalkapallotähti Keyshawn Johsonille, joka kertoi TMZ-verkkosivustolle todistaneensa Justin Bieberin ajaneen ylinopeutta Ferrarillaan. Verkkosivuston mukaan myös kolme muuta ihmistä kertoo teinitähden olleen auton ratissa.

Justin Bieberin kotiin tulevien täytyy allekirjoittaa sopimus, jossa siellä vieraita varoitetaan mahdollisista onnettomuuksista ja terveyshaitoista. Juhlissa tapahtuvaa toimintaa kuvaillaan pontetiaalisesti vaaralliseksi, eikä vieraita kehoteta osallistumaan niihin, mikäli he eivät ole hyvässä fyysisessä kunnossa.