Oluenhimo koitui rikollisen kohtaloksi – DNA löytyi tölkistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin tapauksesta, jossa miehen lihanhimo koitui kohtaloksi hänen varastettuaan 27 euron arvoisen ribsin, eli lihaisan kylkipalan. Nyt puolestaan murtovarkaan oluen jano johti hänen pidätykseensä Yhdysvalloissa.

29-vuotias Moses Wilson murtautui New Yorkin Syracusessa sijaitsevaan vuokrataloon helmikuussa varastaakseen asunnosta kupariputkea. The Post-Standard of Syracuse -lehden mukaan janoinen mies löysi talosta muutakin kiinnostavaa, sillä kellarissa oli avaamaton laatikollinen olutta.

Viranomaisten mukaan Moses joi löytämäänsä olutta suorittaessaan varkautta, ja jätti tyhjät tölkit rikospaikalle. Oluttölkeistä löytyi DNA-jälkiä, jotka sopivat yhteen miehen DNA:n kanssa. Janoinen rosvo pidätettiin, ja häntä odottaakin nyt oikeudessa syyte murtovarkaudesta.