Pamela Andersonin seksiä tihkuva mainos kiellettiin – tämä oli liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baywatch-tähtenä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson oli yksi 1990-luvun tunnetuimmista julkkiskaunottarista. Vaalea kurvitar oli tuolloin tuttu näky Playboy-lehdestä, ja hänet nähdään toisinaan edelleenkin rohkeissa kuvissa.

45-vuotias Pamela Anderson nähdään nyt internetpalveluita tarjoavan CrazyDomains.co.uk -verkkosivuston mainoksessa, jossa hän esittää yrityksen kokousta johtavaa liikenaista. Kokoukseen osallistuva miespuolinen työntekijä haaveilee Pamelasta ja toisesta naispuolisesta työntekijästä keimailemassa bikineissä samalla kun näiden päälle kaadetaan kermaa.

Nyt mainontaa valvova Advertising Standards Authority on kuitenkin puuttunut härskin mainoksen esittämiseen. Järjestö kielsi mainoksen esittämisen katsojien valitusten johdosta. Mainosta pidetään loukkaavana ja naisia halventavana, sillä video esittää heidät lähinnä seksiobjekteina.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

BBC Newsin mukaan mainoksen takana oleva Dreamscape Networks pitää itse mainosta kieli poskessa tehtynä. He eivät pidä mainosta naisia halventavana, sillä Pamela Anderson ja toinen naispuolinen työntekijä esitetään näyttävinä, dynaamisina ja itsevarmoina liikenaisina, kun taas miespuolinen hahmo on nörttimäinen.

Pamela Andersonilla on teini-ikäiset pojat Brandon ja Dylan ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Povipommi on viihtynyt myös muun muassa mallikomistus Marcus Schenkenbergin ja rokkari Kid Rockin käsipuolessa. Pamela Anderson teki 90-luvulla Tommy Leen kanssa häämatkallaan seksivideon, joka vuoti verkkoon ja nousi useilla pornosivustoilla katsotuimmaksi seksivideoksi.