Seuraavan James Bondin ohjaaja vahvistui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuorein James Bond -elokuva 007 Skyfall oli maailmanlaajuinen suurmenestys. Elokuvasarjan 23. osa on ollut brittiagentin seikkailuista tähän mennessä tuottoisin. Elokuvan ohjanneen Sam Mendesin kerrottiin taannoin kieltäytyneen tulevien Bond-elokuvien ohjaamisesta keskittyäkseen muihin projekteihin.

Sittemmin Oscar-palkitun ohjaajan kerrottiin kuitenkin harkitsevan uudelleen paluuta seuraavan Bond-seikkailun puikkoihin ja neuvottelevat Michael G. Wilsonin ja Barbara Broccolin kanssa tulevaisuudestaan sarjan suhteen. Nyt Hollywood Gossip uutisoi ratkaisun syntyneen. Viihdejulkaisun mukaan Mendes on varmistunut ohjaajaksi.

Sam Mendes kertoi aiemmin olevansa liian sitoutunut teatteriin ja muihin projekteihin jatkaakseen agenttiseikkailujen parissa. Sittemmin Bond-tuottajien kerrottiin olevan valmiita odottamaan ohjaajan muiden projektien valmistumista, jotta Oscar-voittaja saataisiin jälleen mukaan elokuvasarjaan.

Päätähti Daniel Craig tullaan näkemään James Bondina vielä ainakin kahdessa seuraavassa Bond-elokuvassa. 007 Skyfall on niittänyt menestystä niin katsojaluvuissa kuin palkintojenkin saralla. Javier Bardemin, Daniel Craigin ja Judi Denchin tähdittämä agenttiseikkailu on voittanut muun muassa kaksi Oscar-palkintoa parhaasta kappaleesta ja äänityksestä.