Nyt sattuu! Leikkikenttäkö turvallinen paikka? Katso ensin tämä mokavideo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen on lapsuudessaan viettänyt aikaa leikkikentällä keinumisen ja hiekkalaatikkoleikkien parissa. Joskus liukumäet ja karusellit viehättävät myös hieman vanhempaa temppuilijaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Varomattomassa hauskanpidossa voi silloin tällöin sattua haavereita. Nyt eräässä videokoosteessa nähdään muun muassa teinityttö, joka hyppää ystäviensä tavoin täydessä vauhdissa olevasta keinusta alas. Hän päätyy kuitenkin kasvoilleen maahan.

Kavereiden karusellikyyti on myös niin vauhdikasta, että kaikki eivät pysy kyydissä. Nuorukainen yrittää lisäksi tehdä takaperinvoltin kiipeilytelineestä, kun se yhtäkkiä pettää hänen altaan. Toinen hurjapää yrittää hyppyä telineen katolta toiselle, mutta päätyy putoamaan kivuliaan näköisesti maahan.