Justin Bieber saa naapuruston kaaokseen: ”Yöbileitä, huumeita, vaaratilanteita…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suurin teini-idoli Justin Bieber herätti juuri Calabasasin asuinalueen naapurustossa raivoa hurjastelemalla siellä luksus-Ferrarillaan. Poliisi tutkii parhaillaan syytteitä ylinopeudesta ja holtittomasta ajamisesta, vaikka eräs räppäri ehti jo ottaa tapauksesta syyn niskoilleen.

Bieberin kerrotaan myös törmänneen miltei naapuriin kaahatessaan autolla pois pihaltaan. Onneksi auto ei osunut, vaan tilanne meni ohi ilman vakavempia seurauksia. Bieber ei ole naapurustonsa suosikkipoika, sillä hän on suututtanut ihmiset myös juhlimalla yömyöhään äänekkäästi. Nuorukaisen bileet ovat jatkuneet silminnäkijöiden mukaan kolmeen asti aamuyöllä, ja paikalle on soitettu jopa poliisit häiritsevän metelöinnin takia.

Ei siinä vielä kaikki, sillä Bieber on Ferrari-kaahailunsa lisäksi kunnostautunut myös muilla ajopeleillä. Moottoripyörän selässä viihtynyt viihdetähti nähtiin juuri huumesätkä huulessa Segway-kulkupelin kanssa. Ystävän seurassa poltellut laulaja herätti huomiota viilettämällä kadulla marihuana-savukkeineen, uutisoi TMZ-sivusto.