Khloe Kardashian ylipainoinen? Ei näillä kurveilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitykaunotar Khloe Kardashian on kamppaillut aiemmin paino-ongelmien kanssa. Hän esiintyi taannoin HPNOTIQ-vodkamerkin lanseerausbileissä Beverly Hillsissä, jossa esitteli kurvinsa raidallisessa mekossa.

Nyt 28-vuotias brunette on poseerannut tiimalasivartaloa korostavissa seksikkäissä mekoissa, ja laittanut kuvat Instagram-palveluun. Khloe ei todellakaan jää muotojensa puolesta kakkoseksi Kim-sisarelleen, ainakin mitä tulee uusiin otoksiin. Neito nähdään kuvissa sinisessä sekä kukonaskelkuosisessa tiukassa mekossa.

Taannoin koomikko Russell Brand kertoi Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa haluavansa harrastaa Kardashianien sisarusten kanssa ryhmäseksiä. Mies paljasti haaveensa suoraan naisille päin naamaa, jolloin Khloe innostui mainostamaan Brandille siskonsa Kimin raskausajan vaginaa. Russell hekumoi lähetyksessä loputtomasta vaahtoavan maidon ja orgasmien virrasta.