Miley Cyrusin hitti kertoo huumeista? Tuottaja kiistää jyrkästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus kuuluu tämän hetken seuratuimpiin nouseviin tähtiin. Maxim-lehden taannoisessa listauksessa kuumimmaksi naistähdeksi kruunattu neitonen julkaisi juuri uuden We Can’t Stop -singlen, jota juhlisti rohkeilla kuvilla Twitterissä.

20-vuotiaan tähden tuore We Can’t Stop -kappale on ehtinyt jo herättämään kohua. Kappaleen sanoitusten uskotaan viittaavan huumeiden, kuten ekstaasin, käyttöön. Kohu on noussut erityisesti kohdasta, joka kuulostaa, kuin Miley laulaisi ”Dancing with Molly”, ”tanssia Mollyn kanssa”. Kyseessä on slangitermi ekstaasin bilekäytölle.

We Can’t Stop -kappaleen tuottaja on kuitenkin nopeasti kiistänyt huhut huumeviittauksesta. Hänen edustajansa kertoi TMZ-verkkosivustolle, että kappaleessa lauletaan ”Dancing with Miley”, ”tanssia Mileyn kanssa”. Jokainen kuulija voi tehdä tästä omat johtopäätöksensä.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.