Paris Jacksonin itsemurhayritys: Yksityinen kotivideo nettiin hieman aiemmin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Michael Jacksonin lapset ovat isänsä kuoleman jälkeen nousseet julkisuuden tähdiksi. 15-vuotiaan teinityttären, Parisin, kerrottiin eilen joutuneen sairaalaan ilmeisen itsemurhayrityksen takia. Hän oli aiemmin julkaissut varsin negatiivisia twiittejä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vain muutama päivä ennen itsemurhayritystä YouTubessa julkaistiin kotivideo, jossa Paris nähdään istumassa makuuhuoneensa lattialla ja antaa meikkivinkkejä. Vielä ei ole tiedossa onko video Parisin itsensä julkaisema vai kenties jonkun koulutoverin. Hänen tiedetään joutuneen viime aikoina koulukiusaamisen kohteeksi.

Videolta näkyy, että popparin tytär on ilman meikkiäkin varsin viehättävä neitokainen. Hän tekee videolla pilaa ulkonäöstään ja kauhistelee kasvojaan meikkaamisen aikana. Kaunotar väitti Twitter-blogissaan aiemmin, ettei hän tiedä, kuka vuosi YouTube-videon verkkoon. Nyt vuotajaa yritetään todennäköisesti selvittää.