Tässäkö Paris Jacksonin itsetuhoisuuden syy?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmaa on eilen ja tänään kuohuttanut traaginen tapaus, jossa poptähti Michael Jacksonin Paris-tytär yritti itsemurhaa ja kiidätettiin sairaalaan. Julkaisimme aiemmin tänään kuvia, joiden perusteella hän on aiemminkin viillellyt ranteitaan.

Viime viikolla raportoitiin, että Paris Jackson on joutunut koulukiusaamisen kohteeksi, ja hänen Twitter-päivityksensä ovat olleet varsin huolestuttavaa luettavaa. Julkkisneitoa ovat vaivanneet myös rakkauselämän ongelmat, joista hän on kirjoitellut vihjaavaan sävyyn Twitter-blogissaan. Nämä voivat olla osasyy itsetuhoisuuteen, mutta parhaillaan asiasta liikkuu muitakin arvioita.

Michael-isän neljännen kuolinpäivän lähestyessä ja supertähden kuolemaan liittyvän oikeudenkäynnin ollessa käynnissä Paris on todennäköisesti kokenut suuria paineita. Itsemurhayrityksen epäillään saaneen kimmokkeen myös siitä, että Parisin ei annettu lähteä kyseisenä iltana goottirokkari Marilyn Mansonin keikalle.

Juuri ennen itsemurhayritystä Parisista levisi YouTube-palvelussa video, jossa hänet nähdään meikkaamassa itseään. Nuori Jackson tekee videolla pilaa ulkonäöstään ja kauhistelee kasvojaan meikkaamisen aikana. Kaunotar väitti Twitter-blogissaan aiemmin, ettei hän tiedä, kuka vuosi meikkivideon verkkoon. Nyt vuotajaa yritetään todennäköisesti selvittää.