Justin Bieberistä tulee astronautti – lähetetään avaruuteen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulaja Justin Bieber on tämän hetken suurin teini-idoli. Lukuisista viimeaikaisista kohuotsikoista huolimatta tähdellä on runsaslukuinen ja vannoutunut fanikunta, ja niin levyt kuin konserttiliputkin menevät kaupaksi kuin kuumille kiville.

Pelkkä maapallon valloitus ei kuitenkaan ehkä riitä Bieberille. 19-vuotias laulajatähti ja hänen managerinsa Scooter Braun ovat nyt viimeisimmät julkkikset, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan Sir Richard Bransonin luotsaamaan Virgin Galactic -ohjelmaan. Toteutuessaan kyseessä tulee olemaan harvinaislaatuinen kaupallinen avaruuslento.

– Upeaa kuulla, että Justin Bieber ja Scooter Braun ovat viimeisimmät Virgin Galacticin tulevat astronautit. Onneksi olkoon! Ylhäällä nähdään, Sir Rchard Branson toivotti Twitterissä.

Bieberin ja hänen managerinsa lisäksi julkiselle avaruuslennolle ovat ilmoittautuneet muun muassa näyttelijät Ashton Kutcher ja Leonardo DiCaprio. Mukaan ilmoittautuneiden täytyy maksaa Virgin Galacticille 250.000 dollarin, eli noin 191.000 euron vakuusraha.

Kyseessä on tietenkin pieni summa Justin Bieberille, sillä Daily Mail -lehden mukaan hänen nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 84 miljoonaa euroa. Viime helmikuussa teinitähti kertoi Twitter-seuraajilleen haluavansa järjestää konsertin avaruudessa. Nyt Justinin unelma saattaakin siis olla hieman lähempänä toteutumista.

Justin Bieberin kotiin tulevien täytyy allekirjoittaa sopimus, jossa siellä vieraita varoitetaan mahdollisista onnettomuuksista ja terveyshaitoista. Juhlissa tapahtuvaa toimintaa kuvaillaan pontetiaalisesti vaaralliseksi, eikä vieraita kehoteta osallistumaan niihin, mikäli he eivät ole hyvässä fyysisessä kunnossa.