Paparazzi ikuisti naurettavan näyn: Mitä Leonardo DiCaprio peitteli?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Titanic-elokuvan myötä hurjaan suosioon noussut Leonardo DiCaprio tähdittää parhaillaan The Great Gatsby – Kultahattu -elokuvaa. Vastikään uutisoitiin, että naistenkaatajana tunnettu näyttelijä ei onnistunut kellistämään brittimalli Cara Delevigneä.

Italian Venetsian asukkaita kohtasi nyt outo näky, kun näyttelijäkomistus asteli kaupungin kaduilla syömässä pizzaa. Leonardo DiCaprion kasvoja peittivät nimittäin omituinen musta naamari ja aurinkolasit. Maskin tarkoitus lienee ollut antaa näyttelijän liikkua kaupungilla huomaamattomasti, vaikka Darth Vaderin vähemmän menestyksekkääksi velipuoleksi pukeutumisella voisi kuvitella olevan päinvastainen vaikutus.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Cara Delevingne on nyt saavuttanut kunnioitusta Hollywoodin A-listan juhlijoiden joukossa, koska hän pystyi vastustamaan tähtinäyttelijän karismaa ja iskurepliikkejä. Cara ei kuuleman mukaan lämmennyt Leolle, koska mies on häntä 18 vuotta vanhempi. Neitokainen ei myöskään pitänyt tähden tyrkyttävästä tyylistä.