Tähän ei moni poliisi pysty – esitti hittibiisiä kadulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poliisien täytyy virkatehtävissään pitää tietynlainen rooli yllä, mutta kotioloissa koppalakit voivat olla varsin rentoakin seuraa. Nyt eräs brittipoliisi heittäytyi leikkisäksi myös työajalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolle on tallennettu näkymä Birminghamin kiireisestä keskustasta, jossa poliisimies laulaa Oasiksen Wonderwall-jättihittiä kymmenien katsojien edessä. Ian Northcott -niminen virkavallan edustaja innosti soitannallaan kaupungin väkeä yhteislauluun. Video on saanut verkossa katsojia ja positiivisen vastaanoton.

– Se oli ihana päivä. Kaikki vaikuttivat onnellisilta, se tuntui luonnolliselta asialta tehdä. Yritämme aina löytää tapoja, joilla rikkoa rajoja poliisin ja kansan välillä, ja tämä oli yksi niistä, kertoi Northcott Daily Mirror -lehdelle.