Rebel Wilson sai rajua tylytystä julkkiksilta: ”Painu vi**uun!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pullean tytön roolissa useissa komediaelokuvissa nähty australialainen Rebel Wilson laihdutti taannoin 15 kiloa painostaan. Neitokainen muistetaan erityisesti Morsiusneidot ja Pitch Perfect -elokuvista.

Nyt 27-vuotias Rebel on paljastanut otteita julkisuutta edeltävästä elämästään. Kun hän ei vielä ollut kuuluisa, kohtelivat julkisuuden henkilöt häntä eri tavoin. Wilson paljasti, että näyttelijä Joan Collins luuli esimerkiksi häntä kerran TV-sarjan kuvauksissa muonituksen järjestäjäksi, ja tiedusteli tältä lounasaikaa.

Humoristinen kaunotar kertoi myös törmänneensä opiskeluaikanaan Nicole Kidmaniin ja Russell Croween, jotka ruokailivat eräässä ravintolassa. Rebel aikoi mennä tervehtimään Kidmania, koska hän opiskeli tämän rahoittaman stipendin turvin New Yorkissa. Vastaus oli kuitenkin tyly.

– Ajattelin, että oli minun tilaisuuteni, ja menin puhumaan heille. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, Russell kääntyi minua kohti ja sanoi ”painu v*ttuun”, joten laskin pääni alas ja kävelin pois. Se on tositarina, kertoi Wilson Glamour-lehdelle.

Sydneyssä varttunut Rebel Wilson tunnetaan myös stand-up-koomikkona. Hän opiskeli nuoruusvuosinaan ATYP-koulussa, joka keskittyy teatteriin. Neitokaista kuullaan Ice Age: Mannerten mullistus -elokuvassa, sillä hän antoi äänensä Raz-hahmolle. Komedienne antoi taannoin kasvonsa Jenny Craig -laihdutusyritykselle.