Brad Pitt osti 800 eurolla sushia – antoi yli 500 euroa tippiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikkien aikojen ihailluimpiin miestähtiin lukeutuva näyttelijä Brad Pitt kertoi taannoin haastattelussa, että hänellä on kuuluisuudestaan huolimatta vain muutamia läheisiä ystäviä. Hän viettää aikaansa lähinnä Angelina Jolien ja perustamansa perheen kanssa.

49-vuotias Brad ei kylläkään pelkää tuhlata rahaa, sillä mies käytti vastikään 800 euroa sushiin ja muihin ruoka-annoksiin. Näyttelijä juhlisti kihlattunsa Angelinan 38-vuotissyntymäpäiviä japanilaisessa Kuchi-ravintolassa Berliinissä ollessaan. Perheen kanssa aterioinut tähti maksoi herkullisen aterian jälkeen tarjoilijalle vielä 500 euron tipin hyvästä palvelusta.

– He ovat niin tyylikkäitä. Polveni vapisevat. Jaoin tipin 15 kollegani kanssa, kertoi tarjoilija Undine Orth Bild-lehdelle.

Pittin ja Jolien lasten elämästä tuskin puuttuu kalliita virikkeitä, ja äskettäin he saivat yhden lisää. Brad Pitt rakennutti pariskunnan Ranskan Provencessa sijaitsevalle kotitilalle ikioman kotieläintarhan, jossa lapset pääsevät viettämään aikaa esimerkiksi vuohien, laamojen, ankkojen, kanojen ja jänisten kanssa.