Gisele Bundchen sai peppuhoitoa kuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialainen Gisele Bundchen nähtiin äskettäin Vogue-lehden kannessa hurjan seksikkäänä vain kaksi kuukautta Vivian-tyttärensä syntymän jälkeen. Timmissä kuosissa ollut mallineitokainen pääsi oikeuksiinsa mustissa bikineissä ja nahkaliivissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

32-vuotias tähti nähdään nyt myös samoista mallikuvauksista ikuistetulla videolla, jonka on kuvannut Steven Meisel. Gisele nähdään videolla saamassa erilaisia hoitoja. Hän makaa pätkällä muun muassa hoitopöydällä paljas peppu pystyssä ja saa tämän lisäksi kauneushoitoa rinnat paljaana.

Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo Dicaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady.