Rihanna raivostutti fanit: ”Ei mitään häpyä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Rihanna osaa yllättää. Nyt hän on herättänyt faniensa raivon Diamonds-maailmankiertueen keikalla Antwerpissa, Hollannissa. Poptähti antoi nimittäin yleisön odottaa keikkapaikalla tunteja ennen kuin suvaitsi itse saapua paikalle.

Esityskään ei faneja lämmittänyt, sillä monet syyttivät tähden lavaolemusta humalaisen oloiseksi. Osa epäili hänen käyttäneen huumeita, sillä Rihanna lauloi suurimman osan kappaleista suoraan nauhalta ja tanssi laiskasti lavalla. Musiikkikriitikko Sasha Van Der Speetenin mukaan popparin show muistutti Valium-yliannostuksen tunnelmaa. Fanit yhtyivät mielipiteeseen.

– Rihanna, oletko aina myöhässä vai mitä? Liian diiva? Kirjoitti Stephanie Fran -niminen fani Twitter-blogiinsa.

– Se riittää Rihanna. Me lähdemme pois täältä. Sinulla ei ole mitään häpyä! En voi katsoa tätä pidempään, kommentoi Francis Saman -niminen ihailija.

Neito yritti lepytellä kansaa seksikkäällä liikkeellä ja vetäisi lavalla sylitanssin miesfanille. Tästä ei kuitenkaan ollut apua, sillä toinenkin Antwerpin keikka sujui seuraavana päivänä samoissa tunnelmissa. Yli kaksi tuntia myöhässä ollut artisti ei tuolloinkaan onnistunut Radar Online -lehden mukaan vakuuttamaan kuulijoitaan.