Sorsaperhe vaarassa – kokonainen pesue eksyi kilpa-autoradalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka formularadalla ollut lintu oli vähällä osua nopeaan GP2-sarjan autoon. Nyt toisella autoradalla on tepastellut kokonainen sorsaperhe, joka tallentui myös televisiolähetyksen kuviin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Näemme internetissä usein henkeäsalpaavia videoita, joissa näytetään sattuman kaupalla erilaisista vaaratilanteista selviäviä ihmisiä ja eläimiä. Keskellä IndyCar-autojen rataa vaappuva sorsaperhe aiheutti nyt todellisen vaaratilanteen, kun harjoitusajossa olleet autot väistelevät lintuja radalla mutkitellen.

Lopulta harjoitukset keskeytettiin ja ratatyöntekijät pelastivat pienokaiset ja emon radan ulkopuolelle. Tapahtumasarja kuvattiin Yhdysvalloissa Detroitin Belle Islen -radalla.