Hämmentävä pari: Anorektikko ja sairaalloisen lihava naimisiin

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Rakkaus ei useinkaan katso ulkokuorta, sillä joskus sydämen voi valloittaa yllättäväkin henkilö. Nyt Daily Mirror -lehti uutisoi eräästä varsin epätodennäköiseltä kuulostavasta parista, joka on kuitenkin hullaantunut toisiinsa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kun anorektinen Lizzie Elsburg lähti hakemaan apua syömishäiriöönsä klinikalta, osasi hän tuskin odottaa kohtaavansa siellä elämänsä miehen. Naisen huomion kiinnitti kuitenkin välittömästi sairaalloisen lihava roskaruoka-addikti Chris Glasgow, joka söi viisi noutoruoka-ateriaa päivässä.

– Näin hän keho-ongelmiensa läpi, koska minulla on itsellänikin niitä, Lizzie kertoi Daily Mirror -lehden haastattelussa.

Rajusta laihdutuksesta toipuva Lizzie ja painonpudotusta yrittävä Chris ovat deittailleet toisiaan tammikuusta lähtien, ja kihlat vaihdettiin jo helmikuussa. Kalifornian Pacific Shoresin sairaalan ruoka-aikoina heidän ruoka-annoksensa erosivat toisistaan, koska 24-vuotias anorektikko joutui kasaamaan ruokaa lautaselleen, kun taas poikaystävän oli selvittävä myslin ja salaatin kaltaisilla terveysaterioilla.