Arnold Schwarzenegger tekee paluun televisioon – lihakset pääosassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

15-vuotiaana kehonrakentamisen aloittanut ja vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger on voittanut arvostetun kehonrakennuskilpailun Mr. Olympian peräti seitsemän kertaa.

Arnoldista tuli kansainvälinen filmitähti 1980-luvulla, mutta hänet tunnetaan tätä nykyä myös Kalifornian entisenä kuvernöörinä.

Yhdysvaltojen Los Angelesissa sijaitseva Venice Beach tunnetaan sekä rullalautailijoistaan ja surffareistaan että vaihtoehtoisen elämäntavan kannattajistaan. Lisäksi aluetta pidetään kehonrakentamisen pyhäkkönä. Rannan ulkoilmasaleilla nähdään jos jonkinlaista lihaskimppua raudan parissa ähkimässä.

Venicen painonnostokulttuuri käynnistyi samoihin aikoihin kun Schwarzenegger saapui kaupunginosaan. Nyt tuosta ajasta on tekeillä uusi televisiosarja Yhdysvaltojen kaapelikanavalle. Sarjan tekijöiden mukaan sen toteuttaminen on mahdollista ainoastaan silloin, jos he saavat Terminaattori-elokuvan tähden sarjaan mukaan. Arnold vastasi kutsuun myöntävästi.

Sarjan nimi on Pump, ja pian kuvattavan pilotin jälkeen selviää, otetaanko se tuotantoon ja pääseekö Schwarzenegger jälleen esittelemään lihaksiaan suurelle yleisölle, Hollywood Reporter raportoi. Omalla saksalaisaksentillaan englantia puhuva näyttelijätähti täyttää kesällä 66 vuotta.